Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

whitepapers/whitepaper-tpoot

T-poot bureaus


Een T-poot bureau is de meest voorkomende bureau uitvoering. De stalen T-vormige frames zijn voorzien van een bureaublad met een melamine toplaag of een kunststof werkblad. Melamine biedt vele voordelen: het is krasbestendig, anti reflecterend en eenvoudig te reinigen. De werkbladen zijn tevens verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, noten of beuken en ook in fineer. Het  bureau  past hierdoor dus bij elk interieur. De beschikbare kleuren voor de poten zijn wit, aluminium en zwart. Ook qua afmetingen is de T-poot bureau in verschillende maten beschikbaar, zodat deze in elk kantoor groot of klein geplaatst kan worden. Hiernaast is de T-bureau in verschillende vormen beschikbaar: een hoekbureau, een rond bureau of gewoon een klassieke rechthoek. Het bureau kan dus op elke beschikbare ruimte van het kantoor worden geplaatst.

De stalen frames van een T-poot bureau kunnen worden ingesteld op een vaste hoogte, maar het is ook mogelijk om deze te verstellen met behulp van een slinger of een elektrische bediening. Een juiste hoogte instelling van het bureau is van belang bij het aannemen van de juiste zithouding tijdens uw werkzaamheden.

Dankzij een geïntegreerde rail kunnen monitorarmen gemonteerd worden voor een of meerdere beeldschermen. Kabelgoten en elektra- en datavoorzieningen zijn in het werkblad verwerkt, waardoor er bijvoorbeeld een extra laptop kan worden ingeplugd. Het is daardoor ook niet meer nodig om onder het bureau te kruipen en ook van rondslingerende kabels is geen sprake meer.

VKT levert een scala aan werkplekken met een eigentijdse uitstraling van verschillende fabrikanten. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardig Italiaanse design werkplekken en hebben de mogelijkheid om naar eigen smaak en wensen in te richten: van de verschillende materialen tot aan de kleuren en afwerkingen.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw kantoor, bureau of werkplek. Voor vragen zoals Waar moet ik op letten bij het kopen van een bureau? kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies.
T Line e1506329728479 500x500 - whitepapers/whitepaper-tpoot

Een mooi voorbeeld van een T-poot bureau
Cookies