Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

4-poot bureaus


4-poot bureaus blijven nog steeds de populairste keuze bij het inrichten van de werkplek. Deze stabiele bureaus voldoen aan de Arbo-richtlijnen en hebben ook een stijlvolle en moderne uitstraling.

Een 4-poot bureau kan naar keuze worden aangepast zodat het bij elk interieur past en in alle beschikbare kantoorruimtes te plaatsen is. De bureaubladen zijn namelijk te verkrijgen met een melamine toplaag of een kunststof werkblad en tevens in verschillende kleuren zoals wit, eiken, noten, beuken, peren of glas. De beschikbare kleuren voor de poten zijn wit, aluminium en zwart. Ook qua afmetingen is de 4-poot bureau in verschillende maten beschikbaar, zodat deze in elk kantoor groot of klein geplaatst kan worden. Zodra de keuze is gemaakt voor een 4-poot bureau kan de gekozen stijl worden doorgevoerd naar bijvoorbeeld de vergadertafels. Op deze manier ontstaat er een harmonie in de inrichting van uw kantoor.

De stalen frames kunnen op een vaste hoogte worden ingesteld of naar verschillende hoogtes, variërend van 62 cm  tot en met 85 cm. De hoogte kan worden aangepast met behulp van verschillende bedieningssystemen zoals een slinger verstelling of een klikbediening. Een juiste hoogte instelling van het bureau is van belang bij het aannemen van de juiste zithouding tijdens uw werkzaamheden.

Een goed bureau is de essentiële basis voor de juiste werkplek. Dankzij ons uitgebreide assortiment bureaus zijn de mogelijkheden om de perfecte werkplek te creëren talloos. Voor elk budget kan deze al  worden bewerkstelligd. Van hoogwaardige Duitse meubellijnen tot Italiaanse design werkplekken: alles is mogelijk bij VKT.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de aankoop van het beste bureau voor uw kantoor of werkplek. Voor vragen zoals Waar moet ik op letten bij het inkopen van een bureau? kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies.
Domino Bureau e1506328514663 300x202 - whitepapers/whitepaper-4-poot bureaus

Een mooi voorbeeld van een 4-poot bureau
Cookies