Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Werkplekken

Op zoek naar inspiratie?
Bent u van plan om uw kantoorpand (opnieuw) in te richten en op zoek naar inspiratie? Dan hebben wij voor u op deze pagina enkele sfeerkamers van diverse werkplekken, die u wellicht op ideeën kan brengen. Van directiekamers en kantoortuinen tot vergader- en ontvangstruimtes: wij hebben het allemaal! Voor elke ruimte zijn er tevens diverse mogelijkheden op het gebied van stijl. Zo kunt u kiezen voor strakke moderne lijnen of juist een informele inrichting. Uiteraard is dit slechts een greep uit ons assortiment en zijn er vele andere ontwerpen mogelijk.

Heeft u zelf al een abstract ontwerp in gedachte en wilt u deze graag laten realiseren? Neem dan contact met ons op.

Werkplekken: welke past bij uw kantooromgeving?
VKT kan uw algehele nieuwe kantoorinrichting verzorgen, maar uiteraard ook een bepaalde ruimte een metamorfose geven. Heeft u bijvoorbeeld een kantoortuin met statische bureaus, waar werknemers de hele werkdag achter zitten starend naar een beeldscherm? Dan kan het voor de lichamelijke gezondheid van uw werknemers een goed idee zijn om deze ruimte opnieuw in te richten met zit/sta bureaus. Maak van uw kantooromgeving dus een dynamische werkplek.
Zijn er voor vergaderingen alleen formele ruimtes beschikbaar, maar wilt u ook een ruimte creëren waar werknemers informeel kunnen brainstormen? Vraag ons dan gerust om advies. Kortom: voor elke kantoorruimte en elke stijl kunt u bij VKT terecht.

Werken

Ontspannen

Vergaderen

Ontvangen

Cookies