Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Tapijttegels

Desso Airmaster vloer 1 - Tapijttegels

Onze tapijttegels: hoge kwaliteit van de bekende merken.

VKT levert de beste kwaliteit tapijttegels met bekende leveranciersmerken, zoals Desso, Interface, Armstrong en Leoxx.

Een mooi product uit onze tapijttegels assortiment is de Desso AirMaster.
DESSO AirMaster® koppelt grootse innovatie en prestatie aan een ontwerp dat bijdraagt aan de verbetering van gezondheid en welzijn in kantoren, scholen, zorgomgevingen en andere openbare gebouwen. Het is 8 keer meer effectief in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeroplossingen (PM10) en 4 keer meer effectief dan standaard tapijtoplossingen (PM10).
De gestructureerde lussenpooltapijttegel is standaard verkrijgbaar in achttien uni-kleuren en zes accentkleuren. Creativiteit en prestatie komen samen in de DESSO AirMaster® Elements Collectie. Deze unieke tegel biedt dezelfde functionaliteit als de originele DESSO AirMaster®, maar combineert dit met creativiteit voor ongekende ontwerpmogelijkheden.

Contact
Interface Level Set Canva - Tapijttegels
Interface Level Set Canva 2 - Tapijttegels

Een ander kwaliteitsproduct uit onze tapijttegels assortiment is de nieuwe Level Set-collectie van Interface. Deze collectie bevat 28 luxe vinyltegelvloeren met ontwerpen die uw kantoorruimte een verfijnde en gestroomlijnde uitstraling geven. De ontwerpen kunnen worden gecombineerd met uw favoriete modulaire tapijttegels voor een harmonieuze, prachtige en unieke stijl.

Deze LVT-vloeren zijn echter veel meer dan alleen een designelement. De vloeren bieden voordelen zoals superieure akoestiek, lijmvrije installatie, weinig vluchtige organische stoffen voor een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis en een indrukwekkende duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik en geven uw ruimte een prachtige look en verwelkomend gevoel.

VKT werkt met een gespecialiseerd team dat voor u het tapijt komt leggen en hanteren een standaard werkwijze. Eerst wordt de vloer bekeken op oneffenheden, waarna deze eventueel geëgaliseerd moet worden. Vervolgens wordt de vloer pas gelegd. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief maatwerk voor uw kantoor.

Wilt u meer informatie over de Desso Airmaster, de Level Set-collectie of over ons complete assortiment tapijttegels?

Contact

Categorieën