Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Akoestische vloeren

Forbo Akoestische vloer 1 - Akoestische vloeren

Goede akoestische prestaties verminderen stress en agressie in kantooromgevingen. Daarom zijn akoestische vloeren de sleutel tot het verminderen van geluid in gebouwen.

Forbo Flooring is een specialist op het gebied van akoestische vloeren. Deze leverancier heeft meer dan 32 jaar ervaring en specifieke industriële kennis die het mogelijk maakt om de beste akoestische vloer te leveren voor elke toepassing.

Contactgeluid dat wordt gemaakt op de vloer is te horen op de verdieping er onder. Om de contactgeluidreductie van vloerbedekking te meten, wordt contactgeluid gegeneerd door middel van een hamer machine op een betonnen vloerplaat en wordt het geluidsniveau (S1) gemeten in de kamer er onder. De vloerbedekking wordt dan op de betonen vloerplaat gelegd en hetzelfde niveau contactgeluid wordt dan gemaakt op de vloerbedekking. Het geluidsniveau(S2) wordt opgenomen in de kamer eronder. De contactgeluidreductie (EN ISO 717-2) is het verschil, gemeten in decibel, tussen de twee geluidsopnames.

De geluidsreductie van Forbo’s akoestische vinyl & linoleum vloeren hebben een reductie tussen de 14dB tot 17dB (∆Lw).

Contact

Categorieën