Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Over ons

Start VKT
1 september 1989 startte Marc Verhoeven voor zichzelf. Na een aantal jaren bij Canon te hebben gewerkt, was hij ervan overtuigd dat verkopen beter moest kunnen. Verkopen eindigde in zijn optiek namelijk niet met het leveren van het verkochte product. Een echt goede verkoop resulteert in een 100% tevreden klant. Hij besloot zich te focussen op kantoorinrichting en dan met name in de regio Rotterdam. Zo ontstond Verhoeven Kantoor Totaal (VKT). Van een klein pand op de Dam te Schiedam naar een prachtig groot pand met maar liefst 500m2 showroom en verkoopruimte op de Ringersstraat in dezelfde stad: het ‘Kantoorinspiratiecentrum’.

Brand Ringersstraat
Maar op 19 juni 2016 was er een alles verwoestende brand op het bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder, waarbij ook het gehele VKT pand verloren ging. Er zat niks anders op: VKT moest zich weer tijdelijk vestigen op de Dam 17 en vanuit daar weer opnieuw starten. Het was de bedoeling om weer naar het nieuw gebouwde pand op de Ringersstraat te verhuizen, maar vanwege gezondheidsredenen zag Marc Verhoeven zich genoodzaakt een andere oplossing te zoeken. Hij vond deze in Wout Monseurs BV te Breda.

Overname Wout Monseurs BV
Projectinrichter Wout Monseurs BV heeft per 1 september 2018 de activiteiten met betrekking tot de kantoorinrichting en webshop van VKT overgenomen. Dit familiebedrijf, opgericht door Wout Monseurs in 1960 en heden ten dage onder leiding van zijn zoon Rob, is leverancier van kantoorapparatuur (printers en multifunctionals), kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden. Wout Monseurs BV heeft 14 medewerkers, waaronder een eigen technische dienst, een eigen montageteam, eigen interieurarchitecten en een inspiratieshowroom in Breda. Wout Monseurs BV is ook lid van Quantore en heeft dezelfde leveranciers als VKT, zodat er na de overname voor de klanten van VKT weinig is veranderd. Martin Kramer blijft het aanspreekpunt voor alle klanten wat betreft kantoorinrichting en Nermina Bajramovic voor alle klanten op het gebied van kantoorartikelen .

Team WM VKT - Over ons
Cookies