Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

VKT: al 30 jaar een begrip!

1 september 1989 startte ik voor mezelf. Na een aantal jaar bij Canon te hebben gewerkt, was ik ervan overtuigd dat verkopen beter moest kunnen. Verkopen eindigt in mijn optiek namelijk niet met het leveren van het verkochte product. Een echt goede verkoop, resulteert in een 100% tevreden klant. Ik besloot me te focussen op kantoorinrichting en dan met name in de regio Rotterdam. Zo ontstond Verhoeven Kantoor Totaal (VKT).

Er was eens…
Het begon allemaal in het spreekwoordelijke achterkamertje. Met weinig middelen ging ik op zoek naar nieuwe klanten die bij mij pasten, klanten die op zoek waren naar een ijzersterke kantoorinrichting, klanten met wie ik een relatie wilde opbouwen. Al gauw werd de spreekwoordelijke achterkamer te klein en moest een geschikte locatie in de regio Rotterdam gevonden worden om het bedrijf verder te laten groeien.

Ontstaan technische dienst
Het nieuwe pand op de Dam 17 in Schiedam was 150m2 groot. Te groot in eerste instantie. Maar voor ik het wist was de ruimte toch volledig gevuld en eigenlijk al snel juist te klein. Het pand ernaast werd gekocht. En met dit pand is de technische dienst ontstaan voor het onderhoud aan kopieermachines en faxen. Maar aangezien de buren niet blij waren met het af- en aanrijden van grote vrachtwagens, verhuisden we opnieuw. We vertrokken naar Jan van Galenstraat 78 in Schiedam. Hier hadden we beschikking over 100m2 kantoor, 60m2 showroom om te laten zien wat we konden doen op het gebied van kantoorinrichting én een magazijn van 350m2. Het bedrijf bleef groeien, de markt veranderde en dus werd ook nog eens het pand van de buren gekocht.

Marc Martin Donkere filter Paint Tiny 1024x683 - VKT: al 30 jaar een begrip!

VKT – Het inspiratiecentrum voor uw kantoor op de Ringersstraat 21e
In 2012 was het wederom tijd voor een verhuizing. We streken neer op bedrijventerrein ’s Gravelandsepolder in Schiedam. Een prachtig nieuw pand met maar liefst 500m2 showroom en verkoopruimte vormde ons ‘kantoorinspiratiecentrum’. Een heerlijke werkplek.

Brand
Maar op 19 juni 2016 ging onze droom letterlijk in vlammen op door een alles verwoestende brand.

Ga terug naar start en ontvang geen…
Er zat niks anders op: We moesten ons tijdelijk vestigen op de Dam 17.

Herbouw Ringersstraat 21: groter, mooier, beter.
Momenteel zijn we druk bezig met de bouw van een geheel nieuw pand op Ringersstraat 21 in Rotterdam. Het nieuwe pand zal het meest duurzame gebouw in de regio zijn. Het dient voor iedere ondernemer die staat voor duurzaam ondernemen, als voorbeeld van hoe in deze tijd kantoorinrichting op het gebied van verwarming, koeling en licht te realiseren.

Kortom
Na al die jaren mag ik nog steeds met een groep inspirerende mensen om me heen mijn droom verwezenlijken; in Rotterdam en omstreken passende kantoorinrichting verzorgen. Wij zijn trots op ons zakelijke klimaat waarbij de klant graag door ons wordt bediend en vinden het op onze beurt een privilege om onze klant te mogen bedienen. Hierbij wil ik graag alle klanten van de afgelopen jaren bedanken. U maakt het verwezenlijken van de droom mogelijk!

 

Vriendelijke groet,

Marc Verhoeven