VKT een jaar na de brand: Verwoest, maar zeker niet verslagen!

Vorig jaar zomer werd VKT getroffen door een brand die het prachtige pand aan de Ringersstraat in Schiedam volledig in de as legde. Poef, in een klap is je bedrijf weg en je vertrouwde werkplek waar je elke dag met veel plezier naartoe ging. Het is niet niks om dat alles te verliezen en letterlijk in rook te zien opgaan. Alles waar je al die jaren zo hard voor hebt gewerkt is er ineens niet meer. Dat doet pijn. Tegelijkertijd is er ook het besef dat je klanten hier geen hinder van mogen ondervinden. Een dag na de brand draaide alles dan ook als vanouds gewoon door. Dit kenmerkt de enorme veerkracht en gedrevenheid van VKT en haar medewerkers.

Terug naar af… 
Als je bedrijf net is afgebrand denk je dat er zo 1-2-3 meteen weer een nieuw pand staat. Helaas, zo snel en makkelijk gaat dat in de praktijk niet. Ondanks dat alles goed verzekerd was, bleek het toch langer te duren dan verwacht voordat de verzekering groen licht gaf en de benodigde vergunningen rond waren voor het bouwen van een nieuw pand. Ook al voelt het dat je weer terug bent bij af, biedt dit grote ongemak wellicht ook weer nieuwe kansen. Vanaf niets weer iets opbouwen, directeur Marc Verhoeven ziet dat als een positief punt. “Ik focus graag op de toekomst en zie alleen maar nieuwe kansen, zonder bagage uit het verleden. We gaan een fantastisch mooi en duurzaam kantoorgebouw neerzetten dat onze visie ondersteunt.”

Telde het gebouw voorheen 2 verdiepingen, in de nieuwe situatie komt er een verdieping bij met een dakterras. Staton Bouw zorgt voor de herbouw van het nieuwe VKT pand.
Eind dit jaar gaat de bouw van start en medio 2018 keert VKT terug naar de Ringersstraat. Marc Verhoeven: ”Ik kijk ernaar uit om onze klanten te ontvangen in een vernieuwde showroom die compleet voldoet aan de hedendaagse maatstaven. We laten in verschillende sfeerkamers diverse werkplekopstellingen en mogelijkheden zien. In dit concept draait alles om emotie, de mogelijkheid om combinaties te maken met stoffen, licht, akoestiek, (glazen) wanden en verschillen in vloerkeuze te laten ervaren. Onze passie is samen met de klant de juiste sfeer te creëren door middel van een passend ontwerp. Dit hebben we onlangs nog naar volle tevredenheid gedaan voor de Nationale Theaterkassa, Schweppes en Mars.” Alle projecten zijn op https://vkt.nl/projecten te vinden.

Collage Tekenmoment Marc 300x236 - VKT uit de brand: nieuw pand & nieuwe website!
Bekijk het interview van Look TV met o.a. Marc Verhoeven

Vernieuwde website live
VKT innoveert continu en probeert altijd in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Zo is ook de website volledig vernieuwd. Hier krijgt u alvast een voorproefje van alles wat u van ons kan verwachten medio 2018 in het nieuwe pand. De website 2.0 is te vinden op www.vkt.nl.

Wij zien u graag op ons digitale adres of op de Dam 17 in Schiedam.