Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Stand van zaken bouw nieuwe kantoorpand VKT

Vorig jaar zomer werd VKT getroffen door een brand die het prachtige pand aan de Ringersstraat in Schiedam volledig in de as legde.

Ondanks dat alles goed verzekerd was, bleek het toch langer te duren dan verwacht voordat de verzekering groen licht gaf en de benodigde vergunningen rond waren voor het bouwen van een nieuw pand. Gelukkig is alles nu startklaar en gaan wij in samenwerking met Staton Bouw een fantastisch mooi en duurzaam kantoorgebouw neerzetten dat onze visie ondersteunt. Medio 2018 keren wij terug op de Ringersstraat.

Ons nieuwe kantoorpand krijgt een extra (derde) verdieping met een dakterras. Marc Verhoeven: ”Ik kijk ernaar uit om onze klanten te ontvangen in een vernieuwde showroom die compleet voldoet aan de hedendaagse maatstaven. We laten in verschillende sfeerkamers diverse werkplekopstellingen en mogelijkheden zien. In dit concept draait alles om emotie, de mogelijkheid om combinaties te maken met stoffen, licht, akoestiek, (glazen) wanden en verschillen in vloerkeuze te laten ervaren.”

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent de bouw van ons nieuwe kantoorpand.