Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Spinlight verlichting

[rev_slider alias=”spinlight-slider”]

Verlichting op kantoor is erg belangrijk. De kantoorverlichting van Spinlight kan ervoor zorgen dat de medewerkers minder vermoeid en dus productiever worden. Met name wanneer de kantoorverlichting gericht is op natuurlijk licht. De kleur en intensiteit van het (zon)licht heeft invloed op de gemoedstoestand van de medewerkers. Het natuurlijke kantoorlicht van Spinlight kan dit bevorderen.

Dit noemt men ook dynamisch verlichting. Dit zorgt er namelijk voor dat het kantoor altijd perfect verlicht is. De licht- en kleurintensiteit wordt aangepast gedurende de dag, wat de productiviteit van de werknemers bevorderd. Spinlight verlichting en VKT kunnen u helpen om deze verlichting voor uw kantoor te realiseren.

Het belang van kantoorverlichting van Spinlight

Wanneer u lang geconcentreerd bezig bent achter uw PC kunnen klachten ontstaan zoals last van de ogen of pijn in de arm en nek. Deze klachten kunnen negatieve gevolgen hebben op de productiviteit. De juiste hoeveelheid licht kan een bijdrage hebben om deze klachten te reduceren. Hierdoor zijn werknemers beter in staat om onder de werkomstandigheden zich geconcentreerder bezig te houden.

Naast productiviteit kan kantoorverlichting ook zeer stijlvol zijn. De grote variaties in verlichting maken het makkelijker om de verlichting goed aan te passen aan uw huidige huisstijl binnen het bedrijf. Met bijvoorbeeld inbouwspotjes creëert u op een eenvoudige wijze een geheel nieuwe sfeer aan uw bedrijf. Maar ook wand- of plafondlampen zijn gemakkelijke manieren om een nieuwe sfeer te creëren.

Spinglight kantoorverlichting voor uw organisatie

Wilt u ook dat uw werknemers alerter, minder vermoeid en energieker op kantoor zijn of dat uw kantoor een geheel nieuwe sfeer krijgt met een minimale aanpassing? Neem dan contact op met VKT en ervaar zelf wat Spinlight verlichting kan betekenen voor uw organisatie.

Meer informatie over Spinlight verlichting?

VKT kan u helpen bij uw kantoorverlichting van Spinlight. Bel gerust VKT via 010-2680010 voor meer informatie of neem online contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag verder met uw kantoorverlichting.

Cookies