Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

VKT: Kantoormeubilair Schiedam

[rev_slider alias=”schiedam-slider”]

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Heeft u speciale wensen wat betreft uw kantoorinrichting? Vraag ons gerust om advies!

VKT in Schiedam

VKT is gevestigd in Schiedam en heeft hier ook een lange geschiedenis. Op de Dam 17 is het tientallen jaren geleden namelijk allemaal begonnen. VKT is hierna alleen maar gegroeid en gegroeid; met daarna als kers op de taart het prachtige grote pand op de Ringersstraat. Dit kantoorpand is in 2016 helaas afgebrand, maar er wordt momenteel hard gewerkt aan de heropbouw van een nog mooier en tevens duurzamer pand. Hiervan houden wij u uiteraard op de hoogte.

Projecten in Schiedam

Wij hebben diverse projecten mogen verrichten in deze regio. Een mooi voorbeeld hiervan is de inrichting van de kantine voor Sator Holding, waarvan u het resultaat in bovenstaande slider kunt zien.

Bent u ook gevestigd in Schiedam en van plan om uw kantoorpand opnieuw in te richten? Of gaat u zich vestigen in een nieuw pand in de regio en bent u op zoek naar een projectinrichter die u al het werk uit handen neemt? Vraag ons gerust om advies!

Contact

Wat zoekt u?

Niet gevonden waar u naar zocht?
Neem dan contact met ons op!

Cookies