Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

VKT: Kantoormeubelen Rotterdam

[rev_slider alias=”kantoor-slider”]

VKT: Kantoormeubilair Rotterdam

VKT biedt u een keur aan kantoormeubelen zoals werkplekken, verlichting, vloerbedekking, directiemeubilair, directiestoelen, kantinetafels en stoelen, geluidsschermen, bezoekersstoelen, in hoogte verstelbare bureaus, glazen wanden, accessoires en nog veel meer. Al uw kantoormeubelen in Rotterdam vindt u bij VKT.

Advies kantoorinrichting

Wij staan voor u klaar met advies over een praktische en ergonomische inrichting van uw kantoor. Uiteraard komen we ook graag bij u langs, om de situatie ter plekke te bekijken en de maten op te nemen. Wij zullen dan op uw verzoek een passend ontwerp maken. Uiteraard houden we daarbij optimaal rekening met uw wensen en uw budget. Vraag gratis een advies aan en krijg binnen één werkdag een reactie.

Stijlvol kantoormeubilair

VKT heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop van Duits en Italiaans kantoormeubilair. Kennis, kwaliteit en natuurlijk ook prijs zijn bij ons de speerpunten. Graag kijken we samen met u hoe we uw werkomgeving efficiënt, slim, functioneel en stijlvol kunnen inrichten. Wij kunnen u een zeer concurrerende prijs aanbieden, omdat wij rechtstreeks bij verschillende fabrieken in Italië inkopen.

Kantoormetamorfose

Een kantoormetamorfose is voor een ons een gedeeltelijke aanpassing van een bestaand kantoor. Hierbij richten wij ons op de entree en het kantoor en is het doel middels zichtbare aanpassingen de identiteit van een kantoorruimte te verbeteren. We willen een ziel terugbrengen in het kantoor opdat er een situatie ontstaat waar mensen graag willen werken en verblijven. Uitgangspunt is dat het beschikbare budget, op basis van de bezetting, leidend is en dus gaan we op zoek naar vernieuwingen met een groot effect. Grote bouwkundige ingrepen proberen we te vermijden. Zo ontstaan er plannen die zowel in tijd en geld goed uit te voeren zijn. Uiteindelijk zal dit leiden tot een verbetering van de werksituatie.

Ieder project krijgt een architect/vormgever en een projectmanger toegewezen. Samen met de opdrachtgever maken zij, in verschillende fases, een plan dat zowel, ontwerp, uitvoering als budget beslaat.

“Nodig ons uit op uw kantoor en we gaan voor u aan de slag!”

Wat zoekt u?

Niet gevonden waar u naar zocht?
Neem dan contact met ons op!

Cookies