Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Projectinrichting door uw projectinrichter

Projectinrichting is vooral een kwestie van samen plannen en ontzorgen met één doel: een inspirerende werkplek!

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook onze mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. Bekijk op de projectenpagina van Wout Monseurs een combinatie van alle projecten van VKT en Wout Monseurs, voor een impressie van onze mogelijkheden. Heeft u speciale wensen wat betreft uw werkplek? Vraag ons gerust om advies!

Uw kantoor inrichten of herinrichten? Projectinrichter VKT is met dertig jaar ervaring een autoriteit op het gebied van projectinrichting voor de regio Rotterdam en omstreken. Wij bieden een totaaloplossing voor uw nieuw in te richten kantoorruimte maar ook voor een complete metamorfose van uw huidige kantoor. Wij beheersen alle disciplines die horen bij een geslaagd project. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één leverancier, kunnen wij u een onafhankelijk advies geven wat betreft al uw vragen over kantoorinrichting.  U kunt bij ons terecht voor kantoorinrichting in al haar vormen: bureaustoelen, zit-sta werkplekken, pantry’s, vergaderkamers, lounge hoeken, kantines en desgewenst compleet op maat gemaakt meubilair maar ook vloerafwerking met tapijttegels, vloerbedekking en PVC alsmede uw raambekleding zoals gordijnen, vitrage en zonwering.

Kantoorinrichting: kantoormetamorfose

Een kantoormetamorfose is voor ons een gedeeltelijke aanpassing van een bestaand kantoor. Bij een kantoor inrichten d.m.v. een kantoormetamorfose richten wij ons op de entree en het kantoor, en is het doel middels zichtbare aanpassingen de identiteit van een kantoorruimte te verbeteren. We willen een ziel terugbrengen in het kantoor opdat er een situatie ontstaat waar mensen graag willen werken en verblijven. Uitgangspunt is dat het beschikbare budget, op basis van de bezetting, leidend is en dus gaan we op zoek naar vernieuwingen met een groot effect. Grote bouwkundige ingrepen proberen we te vermijden. Zo ontstaan er plannen die zowel in tijd en geld goed uit te voeren zijn. Uiteindelijk zal dit leiden tot een verbetering van de werksituatie.

Ieder project krijgt een architect/vormgever en een projectmanager toegewezen. Samen met de opdrachtgever maken zij, in verschillende fases, een plan dat zowel, ontwerp, uitvoering als budget beslaat.

Een kantoormetamorfose door projectinrichter VKT

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een kantoormetamorfose verricht door projectinrichter VKT. Het kantoorinterieur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, in het karakteristieke pand van De Doelen, was dermate verouderd dat het wel toe was aan een goede opfrissing. Een van de ruimtes die een metamorfose onderging was de vergaderkamer.

Bekijk onze projecten
RPHO Vergadertafel Canva Tiny - Projectinrichting door uw projectinrichter
Schweppes Canva Tiny2x - Projectinrichting door uw projectinrichter

Kantoor inrichten met 2D en 3D voorstellen van onze interieurarchitect

Voor het visualiseren van het eindresultaat  van al uw wensen doen wij tevens beroep op onze interieurarchitecten. Onze architecten zullen samen met u een op maat gesneden 2D en 3D voorstel maken voor een optimale beleving.

Arbodeskundig advies op het gebied van projectinrichting en zitoplossingen

In onze ontwerpen en voorstellen zal ten alle tijden rekening gehouden worden met de Arbo normeringen en ergonomische richtlijnen, deze hebben  positieve effecten op ziekteverzuim, retentie van personeel en op het rendement.

Contact opnemen