Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Projectinrichting en kantoorinrichting door projectinrichter VKT

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook onze mogelijkheden op het gebied van projectinrichting en projectmeubelen. Bekijk op de projectenpagina van Wout Monseurs een overzicht van diverse projecten van zowel VKT als Wout Monseurs, voor een impressie van onze mogelijkheden. Heeft u speciale wensen betreft het inrichten van de kantoorruimte? Vraag ons gerust om advies!

Bekijk alle projecten van VKT én Wout Monseurs
Bekijk de projectinrichting mogelijkheden van VKT én Wout Monseurs

“Projectinrichting is vooral een kwestie van samen plannen en ontzorgen met één doel: een inspirerende werkplek!”

Uw kantoor inrichten of herinrichten? Projectinrichter VKT is met dertig jaar ervaring een autoriteit op het gebied van projectinrichting voor de regio Rotterdam en omstreken. Wij bieden een totaaloplossing voor uw nieuw in te richten kantoorruimte maar ook voor een complete metamorfose van uw huidige kantoor. Wij beheersen alle disciplines die horen bij een geslaagd project. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één leverancier, kunnen wij u een onafhankelijk advies geven wat betreft al uw vragen over kantoorinrichting.  U kunt bij ons terecht voor kantoorinrichting in al haar vormen: bureaustoelen, zit-sta werkplekken, pantry’s, vergaderkamers, lounge hoeken, kantines en desgewenst compleet op maat gemaakt projectmeubilair maar ook vloerafwerking met tapijttegels, vloerbedekking en PVC alsmede uw raambekleding zoals gordijnen, vitrage en zonwering.

Kantoorinrichting: kantoormetamorfose

Een kantoormetamorfose is voor ons een gedeeltelijke aanpassing van een bestaand kantoor. Bij een kantoor inrichting d.m.v. een kantoormetamorfose richten wij ons op de entree en het kantoor, en is het doel middels zichtbare aanpassingen de identiteit van een kantoorruimte te verbeteren. We willen een ziel terugbrengen in het kantoor opdat er een situatie ontstaat waar mensen graag willen werken en verblijven. Uitgangspunt is dat het beschikbare budget, op basis van de bezetting, leidend is en dus gaan we op zoek naar vernieuwingen met een groot effect. Grote bouwkundige ingrepen proberen we te vermijden. Zo ontstaan er plannen die zowel in tijd en geld goed uit te voeren zijn. Uiteindelijk zal dit leiden tot een verbetering van de werksituatie.

Ieder project krijgt een architect/vormgever en een projectmanager toegewezen. Samen met de opdrachtgever maken zij, in verschillende fases, een plan dat zowel, ontwerp, uitvoering als budget beslaat.

Kantoorruimte inrichten? Een kantoormetamorfose door projectinrichter VKT

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een kantoormetamorfose verricht door projectinrichter VKT. Het kantoorinterieur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, in het karakteristieke pand van De Doelen, was dermate verouderd dat het wel toe was aan een goede opfrissing. Een van de kantoorruimtes die een metamorfose onderging was de vergaderkamer.

Bekijk onze projecten
RPHO Vergadertafel Canva Tiny - Projectinrichting en kantoorinrichting door projectinrichter VKT
Schweppes Canva Tiny2x - Projectinrichting en kantoorinrichting door projectinrichter VKT

Kantoor inrichting met 2D en 3D voorstellen van onze interieurarchitect

Voor het visualiseren van het eindresultaat van al uw wensen doen wij tevens beroep op onze interieurarchitecten. Onze architecten zullen samen met u een op maat gesneden 2D en 3D voorstel maken voor een optimale beleving.

Kantoorruimte inrichten met arbodeskundig advies op het gebied van projectinrichting & zitoplossingen

In onze ontwerpen en voorstellen voor uw kantoor inrichting zal ten alle tijden rekening gehouden worden met de Arbo normeringen en ergonomische richtlijnen, deze hebben  positieve effecten op ziekteverzuim, retentie van personeel en op het rendement. Voor het inrichting van uw kantoorruimte bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres!

Contact opnemen
Cookies