Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

VKT’s Projecten

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Wij kunnen u dus nog meer expertise en service bieden! Kijk voor alle projecten en referenties van zowel VKT als Wout Monseurs BV op de Wout Monseurs site.

Projecten

Projectinrichter VKT heeft al 30 jaar ervaring in projectinrichting. Dit betekent veel meer dan slechts het plaatsen van nieuwe kantoormeubelen in kantoorpanden. Wij zijn gespecialiseerd in turnkey projecten en kunnen desgewenst zorgen voor een algehele kantoorinrichting van vloeren en plafonds tot akoestische wanden, verlichting en bekabelingen. Hierdoor heeft u slechts met een enkele contactpersoon te maken in plaats van verschillende partijen. Wij regelen het gehele traject: u geeft ons als het ware de sleutel van het kantoor en bij de teruggave heeft u de beschikking over een kant-en-klaar kantoor.

Bekijk al onze projecten op de site van Wout Monseurs.

Stap 1 Projectinrichter: ontwerp

Een project begint voor ons als projectinrichter met het maken van een interieurontwerp. In een oriënterend gesprek zal accountmanager Martin Kramer bekijken wat uw wensen zijn wat betreft de inrichting van uw kantoor. Met de uitbreiding van ons team beschikken wij nu tevens over een eigen interieurarchitecte: Lotte Vervoorn. Zij zal in samenwerking met Martin het uiteindelijke interieurontwerp opstellen.

Interieuradvies en projectmeubelen

Op basis van dit verkennend gesprek zullen wij een eerste begroting opstellen rekening houdend met het aangegeven beschikbare budget. Tevens wordt er een stof-, kleur- en materiaaladvies op maat gegeven voor de kantoormeubelen uw kantoorruimte.

Een kantoorruimtestudie

Zodra er een akkoord is gegeven voor de begroting zal er een uitgebreide ruimtestudie worden gemaakt. Hierbij wordt er goed gekeken naar de verschillende afdelingen, specifieke activiteiten en de routing. Deze ruimtestudie kan naar wens worden aangevuld met 3D-tekeningen en renders. Aan de hand van de ruimtestudie kan dan de definitieve offerte worden opgemaakt, die als basis wordt gebruikt voor de projectuitvoering.

Projectinrichting: uitvoering en oplevering

Wanneer de opdracht definitief is, plaatsen wij alle bestellingen bij onze leveranciers en zal u ter goedkeuring en controle onze projectinrichting en -planning voorgelegd krijgen. Wij zullen vervolgens de planning bewaken en u tijdens het project met regelmaat op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag ons gerust om advies!

Cookies