Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Overname VKT door Wout Monseurs BV

Tekenen Overname VKT door Wout Monseurs BV - Overname VKT door Wout Monseurs BV

Overname: Wout Monseurs BV neemt de activiteiten m.b.t. de kantoorinrichting en webshop over van VKT

Wout Monseurs BV uit Breda heeft per 1 september 2018 de activiteiten met betrekking tot de kantoorinrichting en de webshop van Verhoeven Kantoortotaal (VKT) overgenomen. De bedrijfsnaam VKT blijft behouden evenals de webshop/website VKT.nl. Het personeel van VKT gaat mee naar de vestiging van Wout Monseurs BV in Breda.

Marc Verhoeven: “Helaas ben ik vanwege gezondheidsredenen genoodzaakt om mij terug te trekken uit het bedrijf. Ik ben blij dat mijn bedrijf onder een nieuwe eigenaar blijft bestaan. In Rob Monseurs herken ik veel van mezelf, zijn manier van ondernemen is gelijk aan die van mij. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat mijn klanten bij Wout Monseurs BV in goede handen zijn. Martin Kramer zal het aanspreekpunt blijven voor alle klanten van VKT.”
Martin Kramer: “Ik zal de komende tijd langs al onze klanten gaan om de overname toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Onze service op het gebied van kantoormeubilair en de webshop wordt met de extra ondersteuning van de medewerkers van Wout Monseurs extra versterkt.”

Wout Monseurs BV is een bedrijf met dezelfde activiteiten als VKT en al 60 jaar actief in de markt. Dit familiebedrijf, opgericht door Wout Monseurs en heden ten dage onder leiding van zijn zoon Rob, heeft 11 medewerkers, waaronder eigen interieurarchitecten, en een eigen showroom in Breda. Wout Monseurs BV is ook lid van Quantore en heeft veelal dezelfde leveranciers als VKT, zodat er voor de klanten van VKT zo weinig mogelijk verandert. Rob Monseurs: “Beide bedrijven zijn Quantore-lid, voeren veel dezelfde merken en zitten in hetzelfde marktsegment. Ik ken Marc al langer waardoor we vrij snel tot een deal gekomen zijn.”

Cookies