Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Onze werkwijze

VKT’s werkwijze

Onze werkwijze draait om u, de klant. Al bijna 30 jaar doen wij er alles aan om onze klanten te ontzorgen. We creëren met de vernieuwde kantoorinrichting keer op keer een in alle opzichten positieve metamorfose en vertrouwen is daarbij een sleutelwoord. Wij vertrouwen u, maar vinden het misschien nog wel belangrijker dat u ons vertrouwt. Dat vertrouwen moeten we verdienen en daarom gaan we keer op keer zorgvuldig te werk, namelijk aan de hand van de volgende stappen:

Luisteren

Werkwijze Luisteren Canva Tiny - Onze werkwijze

Een traject met VKT begint altijd met het inventariseren van uw behoefte. Welke kantoorinrichting past het beste bij u? Wat zijn de behoeftes van de mensen die bij u werken en waar liggen de mogelijke pijnpunten binnen het inrichtingstraject? Pas wanneer alles omtrent uw situatie bekend is, gaan we over naar de volgende stap.

Visualiseren

Visualiseren Schweppes Tiny - Onze werkwijze

Op basis van uw wensen en behoefte maken we een ontwerp, een begroting, een stappenplan én bepalen we een eventuele proefplaatsing of een 3D visualisatie. In deze fase wordt het uiteindelijke project volledig gedocumenteerd.

Oplevering

Werkwijze Oplevering Canva Tiny - Onze werkwijze

Tot slot gaan we uiteraard over tot de realisatie van de nieuwe kantoorinrichting; we gaan over tot de oplevering, inhuizing en montage. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Wij zorgen ervoor dar u een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf heeft die u van A tot Z begeleid en alle vragen voor u beantwoord.

Kantoorinrichting specialist

Wij werken vanuit een totaal idee. Samen met door ons geselecteerde architecten, leveranciers, fabrikanten en ons montageteam creëren we kantoorinrichting op maat, kantoorinrichting die van A tot Z klopt. Ooit begonnen we met de verkoop van bureaustoelen en bureaus, tegenwoordig gaan we verder dan dat. Vandaag de dag zorgen we naast bureaus en bureaustoelen ook voor de juiste stoffering, wandafwerking, verlichting, akoestische panelen, archiefkasten, pcv vloeren en nog zoveel meer. En zo realiseren we keer op keer een compleet turnkey project.

Benieuwd hoe zo’n turnkey project er uitziet? Bekijk het op onze referentie pagina.

Kennismaking

Graag maken we kennis met u. En bent u op uw beurt benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij horen graag uw verhaal, zodat we u op maat kunnen adviseren.

Cookies