Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Ontspannen

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantine meubilair en lounge meubelen. Op deze pagina vindt u slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Heeft u speciale wensen wat betreft uw kantineruimte of lounge? Vraag ons gerust om advies!

1. Directie

Zorg voor de perfecte plek om te ontspannen tijdens de werkdag. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw ontspanningsruimte. Gaat u voor chique of liever voor rustiek? VKT regelt het voor u!

Project starten met ons
HAG Ontspannen Chique Canva 1 1 - Ontspannen

2. Kantine Inrichting

Vrolijke kleuren: vrolijke medewerkers.
Geef uw kantine een gezellige look waar uw medewerkers ook vrolijk van worden. Neem bijvoorbeeld geen standaardstoelen met eentonige saaie kleuren, maar juist aparte stoeltjes met opvallende felle tinten.

Project starten met ons
Kastel Kicca One - Ontspannen

3. Lounge

Geef uw medewerkers de ruimte om comfortabel te ontspannen! Na een hardwerkend begin van de dag, is een pauze in een mooie loungeruimte welverdiend. VKT heeft een uitgebreid assortiment loungemeubilair waarmee u alle kanten op kunt. Van een chique uitstraling tot een gezellige vrolijke ruimte.

Project starten met ons
Wini Lounge Canva 1 - Ontspannen
Cookies