Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Wini kantoordesign

[rev_slider alias=”wini-slider”]

Behalve zitmeubels vindt u bij ons bijna alles van WINI kantoordesign wat uw kantoor compleet en zo individueel mogelijk maakt. Bijvoorbeeld ergonomische tafelsystemen, representatieve receptiemeubels, vergadermodules of flexibele werkplek oplossingen.

De op maat gemaakte oplossingen die Wini u kunt bieden voldoen aan al uw wensen. Het productaanbod van Wini Kantoordesign is niet alleen zeer divers, maar vrijwel alles is naar wens aan te passen met diverse materialen, kleuren en extra accessoires.

Hieronder vindt u dit productaanbod. VKT helpt u graag om van uw wensen realiteit te maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Offerte aanvraagContact

WINI en VKT Schiedam

WINI Kantoordesign creëert samen met VKT voor u een omgeving die optimaal, prettig, gezond en motiverend is en ondersteund daarmee de productiviteit op uw werkplek. U kunt daarbij denken aan kantoor-, vergader-, kantine/restaurant-, trainings-, therapie-, conferentieruimtes, raadzalen etc. VKT luistert naar de eisen en wensen en levert een klantgerichte individuele oplossing voor uw omgeving. De modulaire meubelsystemen maken het mogelijk snelle en flexibele aanpassingen te doen in nieuwe omstandigheden/setting. De meubelsystemen zijn daardoor een tool voor een professioneel beheer van gebouwen, in het bijzonder in langdurige omstandigheden. Hoge eisen aan functionaliteit, materiaal samenstelling en ontwerp vindt u terug in de producten en prestaties. WINI heeft in de jaren al diverse awards mogen ontvangen voor design, techniek en functionaliteit. Alle meubilair voldoet aan de strengste huidige Europese normeringen en milieueisen (certificaten beschikbaar). En alles wordt geproduceerd in Duitsland.

“WINI en VKT staan voor de hoogste betrouwbaarheid en continuïteit van haar meubilair en service.”

WINI kantoordesign met WINEA PRO

WINEA PRO is het innovatieve meubelprogramma van WINI. Een flexibel meubel met geavanceerde technieken. WINEA PRO voldoet aan de nieuwste EU norm EN527:2011. En tevens voor de motor aangedreven tafels de machinerichtlijn 2006/42 EG. Uiteraard is er ook bij WINEA PRO gekozen voor duurzame en kwalitatieve materialen. Het dock is gegoten aluminium, het middenbeam is van aluminium en de poten bestaan uit staal.

Wini Office & Lounge

Concentratie-, werk-, overleg- of ontmoetingsplek op een speelse of juist chique manier. Met WINI Office & Lounge kiest u voor kwaliteit en flexibiliteit, tevens oog voor detail en design. Van bartafels tot aan zitelementen met een strakke nette stoffering met zeer ruime keuze in stofsoorten en kleuren.

Wini kantoordesign met WINEA SINUS akoestieksysteem

WINEA SINUS is een perfecte oplossing voor uw akoestiekproblemen in elke ruimte, voor elke functie en in elke maatvoering. Met WINEA SINUS worden hinderlijke omgevingsgeluiden weggenomen of gedempt. Zeer stabiele panelen die vrijstaand, aan- of op het tafelblad, aan de muur of aan het plafond bevestigd kunnen worden. Strakke koppelingen en belijningen. Absorptiewaarde 0,8 en zelfs 1 voor de plafond en wandelementen. De stoffering is in diverse stoffen of bedrukt met eigen print leverbaar. Deze bekleding is eenvoudig te wisselen of uit te nemen voor reiniging.

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDessoFrezzaHag InterstuhlKastelKlöber – LuxySchaffenburg – Wini

Cookies