Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Bralco Zit/sta Bureau

Bralco Zit Sta Bureau - Zit/sta bureau

Wini Zit Sta Bureau

Zit sta Ultradjust Cover Canva Tiny - Zit/sta bureau

Een goede werkhouding heeft niet alleen te maken met het gebruiken van de juiste bureaustoel. Het bureau heeft hier ook invloed op: een verkeerd ingesteld bureau kan zorgen dat de spieren in de schouders, nek en armen worden overbelast. Nog steeds worden er vaak bureaus gebruikt die niet of moeilijk instelbaar zijn. VKT heeft een ruim assortiment zit/sta bureaus.

Een zit/sta bureau

Naar de huidige maatstaaf moet elk bureau verstelbaar zijn tussen de 60 en 82 centimeter. Wanneer we spreken over een zit/sta tafel moet het hoogteverschil zelfs tussen de 60 en 125 centimeter zijn. Ergonomen raden het aan om gebruik te maken van een in hoogte verstelbaar bureau, om zo de variatie tussen het zitten en staan mogelijk te maken. Dit is een gezondere manier van werken en voorkomt klachten die voorkomen als men lang in dezelfde positie zit, zoals een stijve nek of een pijnlijke onderrug.

Alle verschillende mogelijkheden van ergonomische werkplekken zijn te vinden in onze showroom.

Bureauafstelling

Om het bureau op de juiste hoogte te kunnen instellen, moet eerst de bureaustoel correct worden ingesteld. Bij de bureaustoel is het van belang, dat de hoogte van de armleuning gelijk staat aan de hoogte van het bureau. Bureaus zijn voornamelijk op drie manieren in te stellen: met een slinger, elektrisch of handmatig. Een bureau met een slinger of elektrische bediening is geschikt voor flexwerkplekken, omdat de gebruikers deze simpel en snel kunnen verstellen naar de  goede hoogte. Zit/sta werkplekken zijn doorgaans alleen elektrisch te bedienen. De bureaus met een handmatige bediening zijn vooral geschikt voor een werkplek die bestemd is voor een enkele medewerker. De bediening van deze bureaus vereisen namelijk meer inspanning.

Kom eens langs in onze showroom. In onze showroom kunt u de verscheidene verstelbare bureaus bekijken en ondervinden en krijgt u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden.

Het instellen van uw bureau of werkplek

Bij VKT is het ook mogelijk om uw bureaus in te laten stellen. Een ergonomie specialist zal dan bij u langskomen om een quickscan uit te voeren, waardoor de pijnpunten op uw werkplek bekend worden. Maak een afspraak.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw kantoor, bureau of werkplek. Voor vragen, zoals “Waar moet ik op letten bij het kopen van een bureau?”, kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies.

Contact

Categorieën

Cookies