Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Wini Winea Pro

Wini Winea Pro Canva 1 - Wini Winea Pro

In samenwerking met 12 gerenommeerde Duitse architecten,ontwikkelde WINI het WINEA PRO werkpleksysteem. De Winea Pro is een tafelsysteem welke functionaliteit, gebruiksgemak en design, in feite alle criteria voor de perfecte werkplek, samenbrengt. Met duidelijk en tijdloos design, multivariabel in zijn functionaliteit en gemakkelijk en handig in het dagelijkse gebruik. Een veranderbaar, duurzaam systeem met een lange levensduur dat kan worden toegepast binnen alle gebruikerszones in het kantoor: van ergonomische enkele en team werkplekken, vergaderopstellingen, conferentieruimtes en geschakelde werkplekken, tot aan het directie niveau.

Ergonomische zit-sta varianten met elektromotor hoogteverstelling met een bereik van 65 – 125 cm en geïntegreerde anti-blokkeer bescherming.

In 2010, won WINEA PRO de red dot award en werd genomineerd voor de German Design Prize. In 2012 ontving het systeem de PLUS X Award in de categorieën hoge kwaliteit, ontwerp en functionaliteit en de German Design Special Mention Award in 2014.

Contact

Categorieën

Cookies