Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Vergadertafels

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie uit ons aanbod vergadertafels. Heeft u speciale wensen wat betreft uw vergaderruimte? Vraag ons gerust om advies!

 

Het kiezen van het juiste vergadermeubilair en dus ook de goede vergadertafels is zeer belangrijk voor vergaderruimtes. Vaak moet u tijdens een vergadering langdurig zitten, wat comfort en zithouding van groot belang maakt.

VKT heeft daarom vele soorten vergadertafels en vergadermeubilair. Wij zijn van mening dat het kiezen van uw vergadermeubilair voor uw specifieke vergaderruimte niet zomaar gedaan wordt. Daarom helpt VKT u graag verder met een goed advies op basis van uw wensen.

Van directie tot informeel: voor elke vergaderruimte vindt u bij VKT de juiste vergadertafel. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Wini Twister

Wini Twister Canva 1 - Vergadertafels

Wini Centro

Centro Vergaderstoelen tafel Canva Tiny - Vergadertafels

Kusch+Co Ona Desk

KuschCo Ona Desk - Vergadertafels

Interstuhl Fascino-2

Interstuhl Fascino Canva 1 - Vergadertafels

Wini Winea Pro

Wini Winea Pro Vergadertafel - Vergadertafels

Bralco Glider

Bralco Glider Canva Tiny - Vergadertafels

Verschillende vergadertafels

Voor het kiezen van uw nieuwe vergadertafel heeft u groot aantal keuzemogelijkheden. Bij vrijwel alle tafels heeft u diverse keuzes voor bijvoorbeeld het onderstel. Denk aan een bureau met wangen, 4-poot, T-, O- of een C-poot bureau. Het onderstel van uw kantoorbureau is van belang voor onder andere de hoogte instelbaarheid, maar ook voor de uitstraling die past bij uw organisatie. Naast het onderstel kunt u ook nog kiezen uit diverse kleuren en bladen. Ook deze hebben invloed op de uitstraling van uw kantoor. Daarbij zijn ook nog gebruiksgemak, ergonomie, design, normen en milieu van belang.

Laat VKT u adviseren

Voordat u last krijgt van keuzestress en door het bomen het bos niet meer ziet, kunt u altijd even contact opnemen met VKT. Wij helpen u graag met het maken van een doordachte keuze die precies past bij uw wensen en behoeften.
Met al bijna 30 jaar ervaring hebben wij al heel veel organisaties geholpen aan nieuw kantoormeubilair en kantoorinrichting. Bekijk bij onze referenties wat uw voorgangers zeggen over VKT en welke projecten wij onlangs hebben opgeleverd

Heeft u vragen?

Weet u niet zeker wat de beste vergadertafel voor uw vergaderruimte is?
Bent u op zoek naar een specifiek model? Geen probleem!

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Vrijwel elke vergadertafel is dus mogelijk! Bekijk ook onze pagina van Vergaderstoelen voor een passende stoel. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Cookies