Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen en kantoorstoelen zijn zeer belangrijk voor een vergaderruimte. Vaak moet u tijdens een vergadering langdurig zitten, wat comfort en zithouding bij een vergaderstoel van groot belang maakt.

VKT heeft daarom vele soorten vergaderstoelen en vergadermeubilair. Wij zijn van mening dat het kiezen van uw vergadermeubilair voor uw specifieke vergaderruimte niet zomaar gedaan wordt. Daarom helpt VKT u graag verder met een goed advies op basis van uw wensen.

Van directie tot informeel: voor elke vergaderruimte vindt u bij VKT de juiste vergaderstoel. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Alle stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en samenstellingen.

Vergaderruimte inrichten

Voor uw vergaderruimtes kunnen veel kantoormeubelen worden gebruikt voor de indeling. Zo kan er bijvoorbeeld gebruikt gemaakt worden van conferentiestoelen of boardroomstoelen. Maar ook luxe vergaderstoelen of stapelbare vergaderstoelen worden tegenwoordig veel gebruikt. Voor elke stoel zijn er verschillende stoffen mogelijk alsmede de poten kunnen variëren. De juiste inrichting voor uw kantoor en uitstraling van vergaderruimtes kunnen in overleg worden samengesteld. Wij hebben een passende oplossing voor uw ruimte voor een vergadering of teamoverleg. Met variaties in een boardroomstoel of vergaderstoel wordt de perfecte uitstraling gecreëerd voor uw kantoor.

Kies de stoel die bij u past

Wilt u een luxe vergaderruimte inrichting? Dan geven boardroomstoelen de perfecte uitstraling. Wilt u juist een minder luxe uitstraling voor bijvoorbeeld intern en informeel gebruik? Dan zijn de stapelbare vergaderstoelen uitermate geschikt. VKT helpt u graag bij het kiezen van de juiste kantoorstoelen voor uw specifieke behoeftes.

Direct contact

Als u niet heeft kunnen vinden waar u naar op zoek bent of u zou graag meer informatie willen ontvangen, kunt u altijd direct contact opnemen. Onze collega’s staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u weten hoe uw nieuwe vergaderstoelen zitten? Vraag dan naar onze proefperiodes!