Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Schaffenburg kantoormeubelen

[rev_slider alias=”schaffenburg-slider”]

De inrichting van een kantoor wordt door Schaffenburg Office Furniture echt gezien als maatwerk. De werkomgeving wordt met de producten van Schaffenburg afgestemd op de wensen en behoeften van de gebruikers. Daarbij is het kantoormeubilair van zeer goede kwaliteit. Laat uw kantoorinrichting inspireren, flexibel en duurzaam zijn me de kantoormeubelen van Schaffenburg.

Hieronder vindt u een groot deel van het product assortiment. Vrijwel elk product is naar eigen smaak in te vullen; het afgebeelde product is slechts een indicatie van de kleur & afmeting.

Meer informatie

Offerte aanvraagContact

Schaffenburg specialisatie

Schaffenburg Office Furniture B.V. produceert en levert prachtig kantoormeubilair. De productie vindt plaats in diverse landen binnen Europa en Azië. Door het grote netwerk van het bedrijf zijn zij in staat om een grote variatie in kantoormeubilair te leveren. Bovendien is het mogelijk om samen met u, binnen een korte tijd, compleet nieuwe kantoorproducten te ontwikkelen. Of het nu om 10 of 500 werkplekken gaat, om een moderne kantooromgeving of sfeervolle bedrijfskantine: u heeft altijd de keuze uit onze actuele standaardcollectie of custom made producten.

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDessoFrezzaHag InterstuhlKastelKlöber – Luxy – Schaffenburg – Wini

Cookies