Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Receptie

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie uit ons aanbod receptiemeubilair. Heeft u speciale wensen wat betreft uw ontvangstruimte? Vraag ons gerust om advies!

Uw receptie: eerste indruk

Maak meteen een goede indruk bij uw klanten en kies voor een receptie van VKT! Van balie tot wachtruimtestoelen en vloerbedekking: VKT zorgt voor de juiste uitstraling van de ontvangstruimte in uw kantoorpand. Wij bieden een divers assortiment uit kwalitatief hoogstaande collecties van merken als Bralco en Wini.

Bralco Receptie

Bralco Receptie 1 - Receptie

Wini Winea ID

Wini Winea ID Canva 1 - Receptie

Vragen over uw receptie?

Weet u niet zeker welk receptiemeubilair bij uw kantoorpand past? Wij hebben bij onze impressiekamers enkele voorbeelden staan van ontvangstruimtes staan voor inspiratie. Op zoek naar iets anders of naar een specifiek model? Geen probleem!

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Vrijwel elke balie en bijhorend meubilair is dus mogelijk! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Cookies