Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Lounge & Kantine meubilair

Tijdens een drukke werkdag is een goede ontspanningsruimte een geschikte plek om uzelf weer op te laden. VKT biedt vele mogelijkheden voor de inrichting van uw lounge of kantineruimte en adviseert u graag.

Lounge: Uitstraling, Flexwerken en Akoestische voordelen

Loungemeubelen hebben een luxe uitstraling. Dit komt voornamelijk vanwege de stoffen bekleding van de zitbanken. Daarbij brengt het een goede balans tussen privacy en openheid. Alhoewel loungemeubilair een grote uitstraling heeft, biedt het vanwege de afsluiting enorm veel privacy.

Omdat deze lounge meubelen zo goed afgesloten zijn heeft het grote akoestische voordelen. De stoffen bekleding zorgt voor akoestieke wandoplossing zodat het geluid binnen het meubilair blijft. Dit maakt het lounge meubilair uitermate geschikt als flexwerkplekken, om te concentreren en communiceren, zowel alleen als met een collega of in teamverband.

Daarnaast is het meubilair ook een mooie plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, overleggen of gewoon even relaxen. Het kan heel interactief of juist zeer privé door de akoestische wandoplossingen.

Kantinestoelen

Kantinestoelen zijn een dagelijks onderdeel van uw kantoormeubelen. De kantine is een plek waar werknemers elke dag samenkomen en dus ook een belangrijk onderdeel van uw kantoor. De stoelen voor uw kantine moeten vooral praktisch zijn. Hygiënisch en makkelijk te reinigen zijn bijvoorbeeld belangrijke eisen voor uw kantinestoelen. Op zoek naar een geschikte kantinestoel? Dan vindt u deze bij VKT.

Bekijk hieronder een selectie uit ons lounge en kantinemeubilair of neem contact met ons op als u benieuwd bent naar ons complete assortiment.

Wilt u meer weten?

Heeft u behoefte aan een ruimtelijke oplossing voor uw kantoor met daarbij een unieke uitstraling? Dan zijn loungemeubelen een perfecte oplossing. Twijfelt u nog of bent u benieuwd hoe dit meubilair waarde kan bieden voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op met VKT. Wij laten u graag meer zien wat de mogelijkheden zijn voor loungemeubilair binnen uw kantoor.