Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Kantoorkasten

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie uit ons aanbod kantoorkasten. Heeft u speciale wensen wat betreft uw kantoorkasten? Vraag ons gerust om advies!

Bralco A100

Bralco A100 Kantoorkasten - Kantoorkasten

Bralco Ubi Evo

Bralco Ubi Evo Kantoorkast - Kantoorkasten

Gispen 663

Gispen 663 Kantoorkast - Kantoorkasten

Schaffenburg Claudius

Schaffenburg Claudius Schuifdeurkast - Kantoorkasten

Wini Winea Matrix

Wini Winea Matrix Kantoorkasten - Kantoorkasten

Wini Winea Maxx

Wini Winea Maxx Kantoorkasten - Kantoorkasten

De kantoorkasten van VKT

VKT heeft een ruim assortiment kantoormeubelen met onder andere diverse soorten kantoorkasten. Voor vrijwel elke organisatie zijn kasten binnen het kantoormeubilair onmisbaar. Of u nu gebruik maakt van akoestische kasten, archiefkasten, roldeurkasten of een ladeblok: kantoorkasten zijn altijd nodig. Ze zijn niet alleen handig voor het opbergen van uw kantoorspullen, maar kunnen ook een akoestische werking binnen uw pand hebben door het nagalmen van geluid te verminderen.
Alle kasten zijn leverbaar in diverse soorten, van verschillende materialen en afmetingen. Uiteraard kunnen kasten op maat ook geleverd worden. VKT biedt voor elke wens een goede oplossing.

Bralco Kantoorkasten

Bralco heeft diverse kantoorkasten collecties: van de strakke lijnen van de A100 serie tot de moderne Ubi Evo lijn. Tevens behoren modulaire kastsystemen die geheel op maat kunnen worden samengesteld tot de mogelijkheden.


Heeft u vragen?

Weet u niet zeker welke kast het meest geschikt is voor uw organisatie en wilt u graag advies van onze expert? Geen probleem! U kunt voor al uw vragen bij ons terecht en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze experts!

Cookies