Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Industriestoelen

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie uit ons aanbod industriestoelen. Heeft u speciale wensen wat betreft uw werkplek? Vraag ons gerust om advies!

Industriestoelen

VKT heeft een uitgebreid assortiment van industriestoelen. Voor werk- en industriestoelen is het voornamelijk van belang dat ze stevig en gebruiksvriendelijk zijn, omdat de stoelen geschikt moeten zijn voor de werkplaats. Daarbij is hygiëne uiteraard ook een belangrijke factor. De industriestoelen die wij kunnen aanbieden, zijn uitstekend voor het gebruik in de werkplaats doordat ze allemaal specifiek getest zijn voor de juiste werkomstandigheden.

Wij bieden diverse merken aan voor industriestoelen, waaronder HÅG & Bimos (dochteronderneming van Interstuhl) welke uitermate gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van de zogeheten werkplaatsstoel.

Bimos Neon

Bimos Neon Canva 1 - Industriestoelen

Bimos Cleanroom

Bimos Cleanroom Canva 1 - Industriestoelen

Bimos Labster

Bimos Labster Canva 1 - Industriestoelen

Bimos Stahulp

Bimos Stahulp Pur Canva 1 - Industriestoelen

Bimos Sintec

Bimos Sintec Canva 1 - Industriestoelen

HÅG Capisco

HÅG Capisco 810 Canva 1 - Industriestoelen

Bimos industriestoelen – ergonomische zitoplossingen voor werkplekken

Aan de stoelen van Bimos kunt u hoge eisen stellen. Omdat aan stoelen in productie-omgevingen, cleanrooms, ESD-werkplaatsen en laboratoria óók hoge eisen worden gesteld. Bimos is de grootste industriële zitoplosser van Europa. En dat is niet voor niets: bimos is innovatief, degelijk en milieuvriendelijk.

De toonaangevende fabrikant van werkplekstoelen in Europa. Zij richten zich al decennia lang op de levering van ergonomische zitoplossingen voor industriele werkplekken. Zo heeft Bimos niet alleen inzicht in het product, maar ook vooral in uw behoefte. Een goede stoel is pas echt goed als hij is toegesneden op het gebruiksdoel.

Wist u dit? Een goede stoel vergroot het succes van de medewerker.

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen tot veertig procent minder presteren als ze niet goed zitten. Het ontbreken van een goed uitgeruste werkplek moeten ze compenseren met fysiek meer inzet. Dat kost energie die beter kan worden ingezet voor het werk zelf!

Cookies