Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Frezza

[rev_slider alias=”frezza-slider”]

Van product naar resultaat

Frezza heeft een goede naam als leverancier van hoogwaardige meubellijnen.
De meerwaarde van Frezza Holland schuilt met name in de markt- en klantgerichte aanpak en het conceptmatige denken over de ideale kantoorinrichting. Inspelend op trends en actuele behoeften van gebruikers heeft het bedrijf gekozen voor een nieuwe koers. Een koers waarin niet het product centraal staat, maar het uiteindelijke resultaat; werkgenot én een representatieve uitstraling. Totaalconcept Optimaal invulling geven aan werkgenot en uitstraling vraagt om aandacht voor sfeer en stijl. Voor een specialist als Frezza Holland betekent dat: verder denken dan je meubelprogramma breed is. Organisaties zijn immers op zoek naar totaaloplossingen. Naar de zekerheid van consistente concepten en de voordelen van one-stop-shopping. Daarom werkt deze leverancier intensief samen met een professioneel landelijk Frezza Plus dealernet. Gezamenlijk kunnen aanvullende producten worden geleverd als verlichting, hydrocultuur, presentatiemiddelen, stoffering en kunst. Daarnaast biedt het bedrijf zijn dealers desgewenst allround ondersteuning van offerte en compleet inrichtingsadvies tot en met montage.

Frezza: toonbeeld van complete oplossingen

De visie van Frezza Holland vindt u terug in de showroom van 1.500 m2. Daar kunnen bezoekers niet alleen de meubelen zien, waaronder de exclusieve collectie directie- meubelen, maar ook sprekende voorbeelden van moderne en actuele kantoorconcepten inclusief een uitgebreid scheidingswandensysteem. De omgevingselementen completeren de kantoorconcepten. In een speciaal hiervoor bestemde ruimte wordt duidelijk aandacht gegeven aan ergonomie.

Collectie en organisatie

De collectie van Frezza Holland is bijzonder breed; van gangbare systeemmeubelen en snel leverbare producten met een sterke prijs/ kwaliteitsverhouding tot zeer innovatief en exclusief meubilair. Markante producten zijn onder meer de ruimtescheidende kastenwanden waarmee twee oplossingen in één worden geboden: een praktische, flexibele afscheiding en veel bergruimte. Een goed voorbeeld van eigentijds design is de TW-collectie van de bekende ontwerpers Claudio Bellini en John Benett. Al net zo breed als de collectie zelf is het documentatiemateriaal. Van ieder product is heldere informatie beschikbaar. De organisatie van Frezza Holland is volledig ingesteld op de conceptmatige en klantgerichte aanpak. Specialisten op het gebied van onder meer support en logistiek kunnen er desgewenst voor zorgen dat Frezza Holland het traject professioneel kan regisseren: van idee tot levering.

Een sterke basis

Sinds enige tijd maakt Frezza Holland deel uit van Frezza Italië. Daarmee behoort het bedrijf tot het gerenommeerde Doimo, de grootste meubelgroep van Italië. Binnen Doimo zorgen 27 fabrieken voor een totale jaaromzet van 350 miljoen euro. De winst van samenwerking binnen Doimo gaat voor Frezza Holland echter verder dan de financiële soliditeit. Dankzij de veelzijdige inbreng van de verschillende Doimo-bedrijven is Frezza Holland in staat om samen met zijn dealers een hoogwaardige collectie kantoormeubel gebruikers te bedienen die veel waarde hechten aan stijl en kwaliteit.

Wilt u meer informatie?

Neem dan direct contact op met VKT of vraag online meer informatie aan en krijg binnen één werkdag antwoord op uw vragen.

Meer informatie

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDesso – Hag InterstuhlKastelKlöber – LuxySchaffenburgWini

Cookies