Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Sedus Black Dot

Sedus Black Dot 1 - Sedus Black Dot

Sedus Black Dot staat voor duurzame kwaliteit, doordacht design en talrijke uitrustingsvarianten. Langdurig, star zitten vormt een grote belasting voor het lichaam en het geestelijke  prestatievermogen. Maar dankzij de flexibiliteit van de Sedus dorsokinetica blijft de mens in beweging en dus altijd in balans. Dat is goed voor de tussenwervelschijven, biedt ontspanning voor de nek- en rugspieren en zorgt voor denkruimte.

  • Uniek aan de door Sedus gepatenteerde dorsokinetica is de ophanging van de rugleuning aan slechts één punt door een flexibel scharnier. Waar andere stoelen star blijven, is de Sedus black dot dynamisch en ondersteunt de rug ook bij draaiende en zijwaartse bewegingen.
  • Het gepatenteerde Sedo-lift-mechaniek draagt bij aan het hoge zitcomfort. Hiermee kan de zithoogte eenvoudig, traploos en slijtagevrij worden ingesteld. Tegelijkertijd garandeert het Sedo-lift-mechaniek een zacht en aangenaam veren, onafhankelijk van de gekozen zithoogte.
  • Sedus black dot net oogt dankzij het luchtige netmembraan in de rugleuning zeer slank en licht. De bespanning zorgt bovendien voor een optimale drukverdeling van het lichaamsgewicht.
Contact

Categorieën

Cookies