Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Luxy bureaustoelen

[rev_slider alias=”luxy-slider”]

Wat is een Luxy stoel? Het is niet alleen maar een eenvoudig stuk meubilair, maar het is een dagelijks instrument dat zich harmonieus samensmelt met ons lichaam met daarbij aanpassingsvermogen en comfort. Mensen willen een stoel voor op kantoor die sterk en technisch is ontworpen, maar uiterst flexibel en licht tegelijkertijd. Dankzij belangrijke technologische studies heeft Luxy een zeer ergonomisch product gecreëerd dat de handeling van “zitten” in een compleet nieuwe en revolutionaire ervaring heeft getransformeerd.

Kwaliteit Luxy bureaustoelen

De kwaliteit van het bedrijfs- en milieubeleid is een ware strategische factor die toegevoegde waarde en de betrouwbaarheid voor Luxy haar aantrekkelijkheid bepaalt. Luxy implementeerde een Quality Management and Environmental System lang geleden. Hiermee waarborgd Luxy het uitgangspunt om kwaliteitsnormen, de producten en de zakelijke activiteiten van het bedrijf beter te beheren. Met het oog op de voortdurende ontwikkeling, blijft Luxy hun beleid en strategieën oriënteren naar volledige tevredenheid van de klant, met als doel betrouwbare stoelen te kunnen leveren.

Advies Luxy bureaustoelen

Onze expert staat klaar om u te adviseren op basis van uw behoefte. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van een bureaustoel meer is dan alleen het uiterlijk. Daarom adviseren wij u graag.

 

Meer informatie

Offerte aanvragen
Contact

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDessoFrezzaHag InterstuhlKastelKlöber – Luxy – SchaffenburgWini

Cookies