Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Prosedia bureaustoelen

Op deze pagina vindt u alle Prosedia bureaustoelen. Prosedia is één van de drie merken van de fabrikant Velto Interstuhl Group, waarbij elk merk zijn eigen specialisme bevat.

Prosedia is het jongste merk onder Interstuhl en richt zicht voornamelijk op diverse budget bureaustoelen, uitermate geschikt voor thuiswerkplekken en kleine kantoren.

Assortiment Prosedia bureaustoelen

Velto interstuhl Group

Velto interstuhl Group is de overkoepelende organisatie van Prosedia. Velto interstuhl. is een internationaal professioneel bedrijf op het gebied van kantoor meubilair en bureaustoelen en opereert zoals gezegd in drie verschillende merken.

De drie merken van Velto Interstuhl Group

Waar Prosedia zich voornamelijk richt op diverse budget stoelen zet Interstuhl zijn pijlen op de ergonomische en innovatieve bureaustoelen. Bimos daarentegen focust zich volledig op de industrie stoelen. Bij de Bimos stoelen worden hoge eisen gehanteerd omdat deze stoelen vaak in de productie-omgevingen worden gebruikt.

Prosedia: De beste zitoplossing

Iedere zitoplossing is op zichzelf uniek. Denk aan de mogelijkheden voor vormgeving en inzetbaarheid, zodat een stoeloplossing aan bijna iedere voorkeur en iedere eis kan voldoen. Goed zitten is voor altijd voor iedereen belangrijk. Aan het bureau, bij vergaderingen, in de wachtruimte of tijdens de lunch. Met de merken van Velto Interstuhl Group kunt u voor elk moment of ruimte in het kantoor een passende stoel vinden voor de situatie.

VKT is dealer van alle merken van Velto Interstuhl Group. Bent u opzoek naar stijlvolle Prosedia bureaustoelen voor uw kantoor, neem dan contact met ons op. Onze experts op het gebied van zitoplossingen luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BralcoDessoInterstuhlWini – FrezzaKastelLuxyHÅG – KlöberBèta – SchaffenburgMarkant

Cookies