Klantwaardering 8.8 (104 reviews), VKT B.V. De Dam 17, 3111 BC Schiedam 010-2680010

Interstuhl bureaustoelen

Interstuhl bureaustoelen

Op deze pagina vindt u alle Interstuhl bureaustoelen. De fabrikant Velto Interstuhl Group bestaat uit drie verschillende merken, waarbij elk merk zijn eigen specialisme bevat.

Interstuhl zelf staat vooral voor ergonomische, duurzame en design kantoorstoelen. Bimos is een dochteronderneming wat zich richt op industriestoelen. Tot slot het jongste merk Prosedia, wat diverse budget bureaustoelen aanbiedt.

Assortiment Interstuhl bureaustoelen

Nog veel meer Interstuhl
VKT biedt niet alleen bureaustoelen van Interstuhl, maar ook bijvoorbeeld kantinemeubilair en tafels:

Velto interstuhl Group

Velto interstuhl Group is een internationaal professioneel bedrijf op het gebied van kantoor meubilair en bureaustoelen. Door zeer goede ergonomische innovatieve producten te introduceren helpt Interstuhl de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf te verhogen. Interstuhl blijft innoveren, ontwikkelen en vormgeven zodat uiteindelijk uw probleem wordt opgelost. Het hoge service beleid, de juiste producten én persoonlijk advies zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw specialisme. Met Interstuhl bureaustoel en kantoormeubilair creëren wij de juiste werkomstandigheden met ergonomische functionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en aansprekende designs. Velto lost uw probleem op!

Velto bv is exclusief importeur van:

De beste bureaustoel

Iedere zitoplossing is op zichzelf uniek. Een breed spectrum van mogelijkheden voor vormgeving en inzetbaarheid, zodat aan bijna iedere voorkeur en iedere eis kan worden voldaan. Het is ook altijd een uitnodiging om te gaan zitten. Comfortabel zitten. Aan het bureau, bij besprekingen of in lounges. De waarde van een goed design is zichtbaar, bij Interstuhl bureaustoel is het ook merkbaar.

Bimos bureaustoel

De toonaangevende fabrikant van werkplekstoelen in Europa. Zij richten zich al decennia lang op de levering van ergonomische zitoplossingen voor industriele werkplekken. Bimos combineert innovatief onderzoek en geavanceerde techniek met traditioneel handwerk. Zo heeft Bimos niet alleen inzicht in het product, maar ook vooral in uw behoefte. Een goede stoel is pas echt goed als hij is toegesneden op het gebruiksdoel. Dit is het basis principe voor al onze zitconcepten.

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDessoFrezzaHag – Interstuhl – KastelKlöber – LuxyMarkant – SchaffenburgWini