Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

HÅG bureaustoelen

[rev_slider alias=”hag-slider”]

Hier vindt u een overzicht van de HÅG bureaustoelen. HÅG staat bekend om de unieke ergonomische zitoplossingen welke een lust zijn voor het oog.

De bureaustoelen van HÅG bieden perfecte zitoplossingen door beweging en variatie op een bureaustoel te stimuleren. De details van de bureaustoelen maken het verschil en zorgen ervoor dat u een actieve zithouding aanhoudt wat resulteert in een gezonde zithouding gedurende de dag.

HÅG bureaustoelen: Ontworpen voor het menselijk lichaam

Een HÅG bureaustoel begrijpt uw lichaam op een intuïtieve manier en garandeert dat u altijd in balans zit. Volgens de filosofie van HÅG is de volgende zitpositie altijd de beste. Alle bureaustoelen zijn ontworpen om u te stimuleren uw hele lichaam te bewegen, zonder er bij na te denken. Zo kunt u beter presteren, terwijl u er onbewust voor zorgt dat u zich goed voelt. Altijd voorbereid op veranderingen en nieuwe taken in een HÅG bureaustoel!

Leven is bewegen. Beweging is de basis van alle leven. Beweging voedt, activeert en versterkt het lichaam, aan de binnen- en buitenkant. HÅG beheerst de kunst om beweging te creëren terwijl u zit. Onze stoelen brengen vorm en functie samen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam stimuleert en uw zintuigen, concentratie en alertheid positief beïnvloeden. Neem plaats in een HÅG stoel en geniet van nieuwe motivatie en energie om aan het werk te gaan.

Een greep uit de selectie

Op deze pagina vindt u een aantal van de modellen van HÅG bureaustoelen welke wij aan u kunnen leveren. Mocht u geïnteresseerd zijn om meer mogelijkheden van bureaustoelen van dit bedrijf te zien voor uw kantoor, neem dan gerust contact op met VKT.

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

BètaBralcoBuzziSpaceDessoFrezzaHag InterstuhlKastelKlöber – LuxySchaffenburgWini

Cookies