Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Bèta kantoorstoelen

[rev_slider alias=”beta-slider”]

Bèta Kantoorstoelenfabriek b.v. is in 1968 opgericht. Vanuit een klein onderkomen werd gestart met het produceren van kantoor-, werk- en conferentiestoelen. Bèta heeft zich ontwikkeld tot een modern, zeer goed geoutilleerd bedrijf met een ruim productenpakket. Bèta Kantoorstoelenfabriek b.v. is een Nederlandse producent van kantoor-, conferentie- en werkstoelen. Via een geselecteerd dealernetwerk worden de producten verspreid over de Benelux en Scandinavië. Jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en productie zorgen voor een toonaangevend kwaliteitsproduct. Door een zeer uitgekiend en effectief logistiek systeem staat het bedrijf garant voor korte en betrouwbare levertijden.

Certificering

Bèta Kantoorstoelenfabriek b.v. te Breda is volledig ISO gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Dit betekent dat het hele proces vanaf inkoop van grondstoffen, milieuzaken, productontwikkeling, productie, montage, verkoop, expeditie en uitlevering verloopt via standaard procedures welke vastgelegd zijn en gecontroleerd worden door Lloyds. Daarnaast voldoen alle bureaustoelen aan de NEN-EN-1335. Voor aanbestedingen heeft dit bedrijf speciaal ontwikkelde stoelen NPR-1813.

Bureaustoel advies

Wilt u graag een goed advies voor uw Bèta bureaustoel? Dat kan nu heel simpel. Geef ons uw wensen aan en krijg binnen één werkdag een persoonlijk advies van onze expert. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag verder met uw kantoorinrichting en  kantoormeubilair van deze leverancier.

Meer informatie

Offerte AanvraagContact

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

Bèta – Bralco – BuzziSpaceDessoFrezzaHagInterstuhlKastelKlöber – LuxySchaffenburgWini

Cookies