Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Bralco

[rev_slider alias=”bralco-slider”]

Bralco kantoormeubelen

Bralco kantoormeubelen worden ontworpen door verschillende ontwerpers en onderscheiden zich met kwaliteit en technologie. Het meubilair wordt geproduceerd met de input en ondersteuning van professionele meubelontwerpers en staat bekend om zijn elegante lijnen, welke zorgen voor een modern, minimalistisch design en eenvoud, evenals een sterke aandacht voor detail.

Directie & vergaderen

Wanneer u op zoek bent naar het juiste meubilair voor uw (directie)kantoor of in een vergaderkamer, dan heeft Bralco hier de juiste opties voor. Met het Italiaans design meubilair van dit bedrijf krijgt u de luxe uitstraling die u wilt. Het wordt een plezier om uw klanten uit te nodigen voor een overleg, een vergadering of een afspraak. VKT helpt u graag om samen met u uw kantoor de juiste uitstraling te geven.

Bralco directie meubilair Tiny - Bralco

Receptie

Een eerste indruk gebeurt maar één keer. Laat deze dan wel heel goed zijn. Een goede ontvangstruimte heeft hier veel invloed op. Geef ook uw klanten een goede en representatieve indruk. Voor uw receptie- of ontvangstruimte heeft VKT verschillende mogelijkheden. Wij kijken graag samen met u voor de beste oplossing specifiek voor uw kantoor.

Bralco Receptie 4 Canva Tiny - Bralco

Wilt u meer informatie?

Wanneer u wilt weten wat VKT en Bralco voor uw kantoor kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een doordachte keuze en een goed advies. Bel vrijblijvend naar 010-2680010 of vul ons online contactformulier in.

 

Bekijk ook …

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij voor u kunnen aanbieden voor uw kantoorinrichting.

Bèta – Bralco – BuzziSpaceDessoFrezzaHag InterstuhlKastelKlöber – LuxySchaffenburgWini

Cookies