Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

BuzziSpace

BuzziSpace is ideaal voor het verbeteren van akoestiek in kantoren, wachtruimte en vergaderruimte. De vormgeving en kleuren van de producten zorgen er namelijk voor dat uw ruimte prachtig wordt aangekleed met akoestische oplossingen die opvallen vanwege hun flexibiliteit en functionaliteit.
Alle producten worden gemaakt volgens de drie kernwaarden van BuzziSpace: Ecologie, Akoestiek en Flexibiliteit. Dit resulteert zich in de materiaalkeuzes: gerecycleerde & geluidswerende materialen gemaakt van ecovilt, wat afkomstig is van gerecycleerde PET-flessen. Hiermee produceren zij unieke oplossingen met een goede bijdrage aan milieuvriendelijke producten.

De BuzziBooth is een stijlvolle telefooncel die fungeert als een akoestische werkplek. Het ontwerp zorgt ervoor dat je rustig kunt werken in een drukke ruimte en is verkrijgbaar in twee varianten: een zit- of stawerkplek.

De BuzziMe is een lounge fauteuil met een akoestische werking. De BuzziMe biedt elke gebruiker privacy binnen een drukke en rumoerige werkomgeving. De akoestische isolatie zorgt voor geluidsreductie van binnenaf en van buitenaf.

De BuzziShade is een akoestische lamp die gemaakt is met een geluidsabsorberende stof. De BuzziShade zorgt ervoor dat de gesprekken die onder de lamp plaats vinden ook onder de lamp blijven. Ook wordt geluidshinder van buitenaf geminimaliseerd.
De BuzziShade is door zijn geluiddempende werking perfect voor wachtkamers, open kantoortuinen, restaurants of bijvoorbeeld evenementen.

De BuzziBack is een akoestisch scherm dat aan uw kasten of ramen bevestigd kan worden. De akoestische werking is niet het enige voordeel. U kunt het namelijk ook gebruiken als prikbord om bijvoorbeeld uw memo’s op te hangen. De BuzziBack is gemakkelijk te monteren door middel van zuignappen en is tevens een mooie toevoeging voor elke kantooromgeving.

Achtergrond informatie BuzziSpace

Het bijzondere aan deze producten is vooral het licht gewicht, de functionaliteit en de flexibiliteit. Ook het multifunctionaliteit is een belangrijk aspect binnen het design van de producten. Er wordt getracht producten te ontwerpen die in elke kamer binnen het kantoor op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Het belangrijkste aspect is natuurlijk de geluid reducerende en akoestische werking. Dit gecombineerd met de unieke uitstraling maken de producten een must-have voor ieder modern kantoor.

Wilt u meer informatie over een Buzzi product?

Neem contact op
Cookies