Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

e-Maintenance van Canon

e-Maintenance van Canonemaintenance - e-Maintenance van Canon

e-Maintenance is een volledig automatisch diagnostisch systeem dat continu, op afstand het technisch functioneren van Canon multifunctionele apparatuur bewaakt.

Het e-Maintenance concept is een uitbreiding op de Canon apparatuur waarmee de operationele managementkosten en beheerkosten van Canon Multifunctionals worden gereduceerd.

Canon E-maintenance Functies

De functionaliteit die e-Maintenance van Canon biedt is in drie categorieën onder te verdelen:

1. Automatische storingsmelding
In het geval van een storing, wordt veelal pas actie ondernomen door een gebruiker, wanneer alle alternatieven uitgeput zijn. Hierdoor blijft een machine vaak onnodig lang buiten bedrijf. e-Maintenance meldt belangrijkste technische storingen in de functionaliteit van de machine, 24 uur per dag – 7 dagen per week, automatisch aan bij de VKT service organisatie en de locale systeembeheerder. VKT draagt, binnen de voorwaarden van het afgesloten servicecontract, pro-actief zorg voor een snelle en adequate opvolging van de storingsmelding waardoor de inzetbaarheid van de apparatuur verbetert en het gebruikersgemak verder wordt vergroot. De tussenkomst van een locale beheerder is hierbij niet noodzakelijk.

2. Automatische tellerstand melding
Door de toepassing van e-Maintenance communiceert de machine automatisch en wekelijks de tellerstanden van uw machines met VKT. Het arbeidsintensieve en foutgevoelige proces van het invullen van tellerstandkaarten voor alle afzonderlijke Canon apparatuur behoort hiermee tot het verleden. VKT verwerkt de ontvangen informatie en neemt u de administratie van tellerstandkaarten volledig uit handen.

3. Automatische toner bestellingen
De optie tonermanagement besteedt de bestellingen van uw tonervoorraad uit aan Canon. e-Maintenance draagt automatisch zorg voor het tijdig bestellen en afleveren van de juiste toner in uw tonervoorraad. Het systeem heeft voorzieningen voor met meerdere decentrale voorraadlocaties. Met de optie tonermanagement heeft u per machine altijd voldoende toner in voorraad. De rapportagemodule uit e-Maintenance levert voor elk aangesloten apparaat informatie over:

• De machinebelasting
• De kopie- en afdrukstatistieken
• De status van de machine

De rapportagemodule wordt meegeleverd bij de optie automatische toner bestellingen.

Meer informatie E-maintenance

Neem contact met ons op voor meer informatie over E-maintenance van Canon en de onderhoud voor uw multifunctional printer.