Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Kantoorinrichting specialist

“Kantoorinrichting is mijn passie”

DSC 3979 e1389799368472 - Kantoorinrichting specialistMijn naam is Martin Kramer en ik ben binnen VKT verantwoordelijk voor de afdeling kantoorinrichting (Office). Dat doe ik samen met door ons geselecteerde architecten, leveranciers, de fabrikanten en ons montageteam. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door kantoorinrichting. Ik ben ooit begonnen met de verkoop van kantoorstoelen en bureaus en houd mij nu vooral ook bezig met het realiseren van complete Turn Key-projecten van stoffering, wandafwerking, verlichting tot en met het kantoormeubilair.

Mijn passie is samen met de klant de juiste sfeer te creëren door middel van een passend ontwerp. Dit resulteert uiteindelijk in een mooi eindresultaat, dat precies zo geworden is zoals het van te voren samen is bedacht. Ter illustratie de tekening en de foto’s van onze eigen showroom.

Kantoorinrichting: Van ruwbouw naar tekening naar eindresultaat.

Ontzorgen, metamorfose en vertrouwen. Kreten die maar al te vaak in mijn vakgebied geroepen worden en voor diegenen die nog niet met ons gewerkt hebben misschien loze woorden. Maar als ik kijk naar alle projecten die ik de afgelopen 15 jaar bij VKT heb mogen uitoeren en het resultaat waar ik en mijn klanten altijd trots op zijn, kan ik zeggen dat we deze beloftes hebben waargemaakt!

“De vertrouwensband met klanten, dit prachtige vak van kantoorinrichting en een mooi eindproduct afleveren, dat is mijn passie!”

Cookies