Klantwaardering 8,8 uit 10 / altijd scherp geprijsd / 30 jaar ervaring / 010-2680010

Akoestische bureau scheidingswanden

VKT is per 1 september 2018 overgenomen door Wout Monseurs BV. Hierdoor is niet alleen ons team flink uitgebreid, maar ook ons assortiment kantoormeubilair. Op deze pagina vindt u slechts een kleine selectie uit ons aanbod akoestische schermen. Heeft u speciale wensen wat betreft akoestische oplossingen voor uw kantoor? Vraag ons gerust om advies!

 

VKT heeft diverse oplossingen om het akoestische probleem binnen kantoren drastisch te verminderen. De bureau scheidingswanden voor de werkplek zorgen ervoor dat het geluid gereduceerd wordt en daarom medewerkers geconcentreerd kunnen werken op een comfortabele werkplek. Hierbij staat het verminderen van overlast van geluid bij een werkplek centraal.

Scheidingspanelen voor kantoor

Naast akoestische schermen voor het bureau bestaan er ook diverse oplossingen die de akoestiek binnen het kantoor verbeterd. Vaak zijn deze groter als bureau schermen die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden om vergaderruimtes te creëren of ruimtes af te scheiden. Hiermee wordt privacy en comfort gerealiseerd en ontstaat er een mooie plek waar gasten en collega’s elkaar kunnen treffen.

Meer informatie bureau scheidingswanden

Graag helpen wij u verder met uw scheidingspanelen voor bureau en werkplek. Vraag gratis een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Cookies