Op het moment zijn wij druk bezig met een mooi project voor woningstichting KWH. Deze klant bevindt zich in een schitterend pand uit 1952, ontworpen door Cornelis Elffers en B.J.K. Cramer.

KWH heeft diverse wensen wat betreft de kantoorinrichting: er moeten meer mensen in de kantoorruimte kunnen werken, de kenmerken van het pand vragen om akoestische oplossingen, het nieuwe meubilair moet gecombineerd worden met het huidige meubilair, er dienen aanpassingen te worden gedaan aan het bestaande interieur bouwwerk en het oude meubilair moet worden gedemonteerd en afgevoerd.

Bij aanvang van het project waren er geen bouwkundige tekeningen van de kantoorruimte van KWH beschikbaar. Onze interieurarchitecte is daarom persoonlijk de ruimte gaan bekijken en heeft deze volledig op schaal nagetekend.
Hierdoor konden wij een op maat gemaakt ontwerpvoorstel tonen aan de klant, die hiermee akkoord ging.

Door de hoge plafonds en harde vloeren en wanden was de akoestiek een probleem. Dit konden wij oplossen met akoestische plafondpanelen, akoestische bureauscheidingswanden en verrijdbare akoestische schermen. Deze schermen zijn beschikbaar met een print of een afbeelding naar keuze, bieden meer privacy en verhogen de arbeidsproductiviteit.
De gekozen meubels waren van Bralco met toevoeging van Kastel’s Kendo loungebanken en Krizia stoelen. Het project verloopt tot nu toe voorspoedig.

Volgende keer het eindresultaat!

Collage KWH Before 300x263 - 31. Een mooi nieuw project...