Het is alweer enkele maanden geleden, maar de kerstperiode tezamen met het gastronomisch genieten tijdens een vakantie hebben ervoor gezorgd dat ik mijzelf op het moment wat minder fit voel dan normaal. Nu wil het zo zijn dat Interstuhl precies op het goede moment komt met een toepasselijke actie: een maand gratis sporten bij Fitchannel.com bij aankoop van een Interstuhl bureaustoel. Interstuhl blijft innoveren op het gebied van actief zitten op het werk. Zo hebben zij samen met Garmin een stoelsensor ontwikkeld, die het zitgedrag van de gebruiker analyseert en dientengevolge tips en bewegingsoefeningen geeft om een ergonomische zithouding tijdens de werkdag te bevorderen en ook de lichamelijke conditie te verbeteren. Uiteraard is voldoende beweging hier ook van belang en daarom hebben Interstuhl en Fitchannel de handen ineen geslagen.

Samen met enkele collega’s heb ik Fitchannel uitgeprobeerd. En ik moet zeggen: het is mij goed bevallen. Zo zijn er verschillende coaches met diverse focuspunten (bijv. afvallen of juist fit blijven/worden), handige recepten en nog veel meer. Met behulp van actief zitten, flinke beweging en goede voeding gaan wij weer met een frisse en gezonde blik het resterende jaar in.

Dus wilt u ook nog af van de kerst- en vakantiekilo’s of gewoon fitter worden? Probeer dan deze zeer behulpzame combinatie van actief zitten tijdens het werk met (thuis) sporten. En zit fit!