Met de feestdagen in zicht blijven wij bij VKT nog steeds flink bezig met diverse mooie opdrachten. Zo waren wij afgelopen week in Amsterdam vanwege een grootschalig project voor het Radisson hotel. VKT mocht maar liefst 40 werkplekken en kasten van Bralco op deze locatie inhuizen en monteren. Voor de bureaustoelen viel de keuze op verschillende uitvoeringen van de merken Luxy en Kastel. Amsterdam staat niet bekend om de brede wegen en de bereikbaarheid van het hotel was voor onze vrachtwagenchauffeur dan ook nog een heikel punt. Gelukkig is alles goed aangekomen en konden wij twee dagen vol aan de slag om deze opdracht op tijd af te ronden. Gevolgd door een groepsafspraak bij de fysiotherapeut. Zodra wij de foto’s van het resultaat van dit project hebben, zullen wij deze uiteraard weer toevoegen aan onze Wall of Fame.
Hiernaast liep ook nog een tweede opdracht: Woningstichting Samenwerking. Bij deze klant hebben wij 20 bureaus met akoestische scheidingswanden van de Sedus Temptation Four lijn geplaatst. Tevens hebben wij de al aanwezige bureaustoelen voorzien van nieuwe zittingen. Hierdoor kan de klant voor een relatief lage prijs toch beschikken over “nieuwe” bureaustoelen. Het kan allemaal bij VKT.
Het was weer een goed jaar voor VKT en onze volgende en laatste Blog nieuwsbrief van 2017 biedt de perfecte gelegenheid voor een terugblik, maar vooral ook voor een blik op de toekomst.

Collage Project WS Samenwerking 300x240 - 26. Nieuw jaar, nieuw kantoor.