Vorige week hebben wij de eerste fase van het Schenkeveld project afgerond. Deze vaste klant, één van Nederland’s bekendste tomatenkwekerijen, is druk bezig met flinke uitbreidingen. VKT had al eerder bureaustoelen geleverd aan dit bedrijf en mocht nu ook hun huidige ruime kantoorpand inrichten. De wens was om een functionele en eigentijdse uitstraling aan het kantoor te geven. De keuze is hierbij gevallen op het Italiaanse designmeubilair van Bralco en de Goal bureaustoelen van Interstuhl. Het Bralco bladdecor wordt geleverd in Traditioneel eikenhout: deze kleur ziet eruit als steigerhout en is op het moment erg populair. Tevens is er bij de inrichting wat betreft de opslagmogelijkheden een combinatie gemaakt van vaste kasten onder de bureaus en aan de andere aanbouwzijde roldeurkasten.
In fase 1 is één unit ingericht, in fase 2 zal het kantoor volgen en tenslotte nog 3 units. VKT is uiteraard zeer vereerd dat deze gewaardeerde klant weer voor ons heeft gekozen bij dit geweldige project en bovendien staan er nog drie nieuwe panden gepland voor de komende drie jaar. Een mooi vooruitzicht!
Wij kijken er naar uit om de kantoorpanden van Schenkeveld geheel naar wens in te richten en willen het bedrijf alle goeds toewensen met de uitbreidingen!